ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ)....

Καλώς τους Γερμανούς.


Τους λεβέντες, τους καραμπουζουκλίδες, τους ασίκηδες, τους μπουλασίκιδες και τους μπεσαλίδες...


Η Αγγέλα δίπλα - δίπλα στον κοντό, μια σταλιά άνθρωπος, για φύντα ή αλλιώς για άλλωθι, να μην δείξουμε ότι τα μπορούμε και όλα μόνοι μας, είναι και η ρουφιάνα η ιστορία στη μέση,  έριξε τη γροθιά στο τραπέζι και σε μια νύχτα  έκανε αυτό που δεν μπορούσαμε να ονειρευτούμε ούτε σαν άτομα αλλά ούτε και σαν έθνος.  "Χάρισε" τα χρέη της Ελλάδας κατά 50%. Με άλλα λόγια "έπεισε" κάποιους να χάσουν δις ευρώ χωρίς να ακουστεί γκίχ.
Βέβαια η Αγγέλα και οι συν αυτήν δεν είναι  Άγιοι Βασίληδες, ούτε Άγιοι γενικώς για να χαρίζουν έτσι για πλάκα τα χρέη των ημέτερων τεμπέληδων και απατεώνων.
Ούτε κορόϊδο να δουλεύει ο λαός της και να τα τρώει ο Ελληναράς. Χάρισε τα μισά χρέη αλλά θα εγκαταστήσει δική της κυβέρνηση στην χώρα για να διοικεί τουλάχιστον οικονομικά αυτούς που δεν μπορούν και δεν θέλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη σε όλο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας, από τον όμορφο Άκη μέχρι τον συμπαθέστατο Αγαπούλα.


Στο μεταξύ οι μάγκες της ρεμούλας την ψυλλιαστήκανε την δουλειά, σου λέει αδελφάκι μου θα πάρουμε πόδι, χάνουμε τον λουφέ, θα μας πάρουν με τις κατσαρόλες οι Γερμανοί, πάνε οι προμήθειες, οι δεκαπέντε έμμισθες καρέκλες που καθόμαστε, τα δωρεάν κανάλια, η κατευθυνόμενη πληροφόρηση και η παρλαπίπα του τίποτα στα τηλεοπτικά παράθυρα. Ασε που μπορεί να τους έρθει και να τα ζητήσουν και πίσω οπότε μάγκα μου ποιά Ελβετία και Κύπρος. Αυτοί αν θέλουν θα τα βάλουν χέρι σε χρόνο μηδέν. Εδώ δεν βγάλανε άχνα αυτοί που χάσανε δις, θα βγάλουμε άχνα εμείς;
Πάνω λοιπόν στην βράση που θα κολλήσει το σίδερο (στον κώλο τους), ανακάλυψαν για χιλιοστή φορά το μεγάλο παραμύθι που συγκινεί τον μέσο μαλάκα Έλληνα.


ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.


Άρχισαν, ακόμα πριν χαριστούν τα χρέη, δεν είναι  και μαλάκες, την κατάλαβαν την φτιάξη, να ψελλίζουν κάτι για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, παραβίαση του συντάγματος της χώρας, καταστρατήγηση των νόμων, απώλεια εθνικής υπόστασης και άλλες παπαριές τις οποίες εδώ και σαράντα χρόνια οι ίδιοι συστηματικά παραβίαζαν σε βάρος της χώρας.  Μίλησαν κάτι για δημοψήφισμα, δήθεν λαϊκή εντολή και άλλες μπούρδες.


Λοιπόν μάγκες, κομένα τα ζάρια.


Αυτό το "Φεύγα" δεν το παίζουν ούτε στην Κομοτηνή. Η παραμάνα σας είναι πιασμένη και σεις κάνετε ακόμα τους μάγκες.


Και για να εξηγηθούμε, εμείς (και είμαστε πάρα πολλοί)  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
Και είμαστε αυτοί που πρώτοι και ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ θα σας καταδώσουμε και θα βοηθήσουμε να γλυτώσει η έρμη τούτη χώρα από την παρουσία σας.


Όσο αφορά το δήθεν πατριωτικό σας ενδιαφέρον... ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...
Όταν τρώγατε και πίνατε στέλνοντας  τους μισούς στη Γυάρο και Μακρόνησο και τους άλλους μισούς στη Γερμανία και στη συνέχεια βάζατε 7 χρόνια τη χώρα στον γύψο, όταν κάνατε τους τζάμπα μάγκες στην Κύπρο,  ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ; Μέσα στη τζέπη σας; 'Η στους λογαριασμούς των βιβλιαρίων σας στην Ελβετία;


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...
Διότι γι' αυτούς που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, όπου γης και πατρίς, όπως λέει και ο λαός μας.


ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.


Μήπως και κάνουν αυτό που η ανυμποριά μας και η δειλία μας δεν μας επέτρεψε να κάνουμε τόσα χρόνια...


Να τους πάρουμε με τις πέτρες......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου