ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

OI ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ" (ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ)....



Τελικά να που και οι μούντζες, τα γιαουρτώματα, τα βρισίδια, οι προπηλακισμοί και η γενικότερη απαξίωση του κόσμου έφεραν το επιθυμητό τους αποτέλεσμα. Τα δύο πρώην "μεγάλα" κόμματα είδαν την πρόθεση ψήφου ο ένας στο 15% και ο άλλος στο 20%  την ώρα που ο ήχος της κατσαρόλας στο κλούβιο κεφάλι αμφοτέρων ακούστηκε μέχρι τη Γερμανία.. Εξάλλου και ο Άγιος φοβέρα θέλει όπως λένε και οι ομόεθνοι ορθόδοξοι. Κατά τα άλλα οι Γερμανοί το ξεκαθάρισαν, υπογράψτε είπαν τη δανειακή σύμβαση και οι δύο και μετά άμε... κουρευτείτε, μαλώστε στα ψέμματα (που λέει και ο γιός μου)  βρήτε τα, παραμυθιάστε το πόμολο αλλά μέχρι εκεί. Γιατί κύριοι μαλώνετε στο δικό μας πια κοτέτσι. Εμείς τα σφάζουμε, εμείς τα μαχαιρώνουμε, εμείς τα μοιράζουμε (τα Ευρώ) όπως θέλουμε και σε σας κουβέντα δεν πέφτει.
Και να οι τηλεοράσεις, ολημερίς και ολοβραδύς να πουλάνε αγωνία και ανασφάλεια για τους μαλάκες,  δήθεν θα τα βρούνε ή δεν θα τα βρούνε, τους φώναξε και ο μοσχοαναθρεμμένος Κάρολος που πολέμησε από τα 12 του αλλά μετά το εξαργύρωσε  για καμιά 60αριά χρόνια στα αριστοκρατικά σαλόνια του σοσιαλισμού, ενώ οι άλλοι φάγανε τη σφαίρα  κατάστηθα και πάνε αδιάβαστοι. Την στήσανε την φτιάξει για το θεαθήναι λοιπόν αλλά η κουβέντα μεταξύ τους και μακριά από της κάμερες ήταν πολύ διαφορετική. Μάγκες δεν είστε τίποτα. Τους είπε ο έμπειρος Κάρολος. Αντιπροσωπεύετε μετά βίας το 35% του κόσμου. Άρα είστε μια ανυπόληπτη μειοψηφία. Και αυτά μέσα από πληρωμένες αναλύσεις. Αν βγείτε στο κουτί φόρα παρτίδα μπορεί να πάρετε και λιγότερα και να πάθετε τον κάζο του αιώνα. Γι' αυτό ελάτε να τα βρούμε (σάμπως θα είναι η πρώτη φορά που μια μειοψηφία θα κυβερνάει τον τόπο;) πριν μας πάρουνε και οι υπόλοιποι με τα γιαούρτια. Και έτσι επήλθε η συνεννόηση, δήθεν για το καλό του τόπου, για το καλό μας, για το καλό των άμοιρων παιδιών μας.


Από την άλλη μεριά οι Γερμανοί, που το έμαθαν πια το μάθημά τους, χάσανε δύο πολέμους, τους πετσοκόψανε, τους θερίσανε δεν αφήσανε πέτρα για πέτρα όρθια, είναι αποφασισμένοι (όπως φαίνεται) να μην χάσουν τον τρίτο. Την είδανε λοιπόν την φτιάξη πονηρά, σου λέει ποιόν φοβόμαστε περισσότερο; Τους Ρώσους. Κόψανε λοιπόν παρτίδες, όχι πολλά πολλά, είναι και ο ξανθός στη μέση που κάνει μπάνιο τον χειμώνα στον Βόλγα, σου λέει ο ανάπηρος με το καροτσάκι, βρώμα, αυτοί δεν έχουν τον θεό τους, αμα μας την ξαναπέσουν θα ξαναφάμε τα μούτρα μας,  γι' αυτό μακριά και αγαπημένοι. Είναι και έξω από το Ευρώ (για μαλάκες τους έχεις;) οπότε το πράγμα ταιριάζει μια χαρά. Τους άλλους όλους θα τους φέρουμε βόλτα άνετα. Όσο για τους Αμερικάνους, ναι μεν φίλοι, φίλοι, καρυοφίλι, ναι μεν μας πήραν τα παλληκάρια (την αφρόκρεμα) και τα φυγάδεψαν  το 45 και τους περιποιήθηκαν και μας υποστήριξαν μετά, και μας γλύτωσαν από τους Ρώσους αλλά τους την έχουμε στημένη, με το Ευρώ, γιατί φίλοι, φίλοι, αλλά δεν ξεχνάμε και το στραπάτσο που φάγαμε μετά την απόβαση στη Νορμανδία.  Αυτούς  και τους Εγγλέζους (άλλοι φίλοι καρδιακοί και αυτοί) θα τους την φέρουμε με το βαμβάκι.  Νάναι μόνο καλά οι Γάλλοι (που μας δίνουν και άλλοθι), αυτοί ήταν πάντα του χεριού μας, καλά παλλικάρια, εφόσον δεν μας  κρατάνε κακία και εμείς μέλι γάλα ώσπου να δούμε που θα πάει το παραμύθι και μετά βλέπουμε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου