ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

1. ΑΝΕΡΓΟΣ οικογενειάρχης έχασε τοπορτοφόλι του, που περιείχε ζελατίνα για ταυτότητα, μια φωτογραφία μπριζόλας και συνταγή αεροφαγίας.

2. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του Οργανισμού Αποχετεύσεως Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) έκλεβε καλώδια από την ΔΕΗ και τα πουλούσε στον ΟΤΕ με νυκτερινό τιμολόγιο

3. ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ έπεσε από σκαλωσιά ύψους 8 μέτρων στο πεζοδρόμιο, όπου βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

4. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ αυθόρμητα στην Εφορία και πλήρωσε όλα του τα χρέη. Είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε Δημόσια Υπηρεσία.

5. ΚΑΤΑΠΙΕ κατά λάθος το κουτάλι ενώ ρουφουσε τη σούπα του. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου συνέχισε με καλαμάκι.

6. ΣΕ ΑΝΙΣΟΠΕΔΗ αφύλακτη διάβαση έπαιζαν τάβλι δύο υπάλληλοι του ΟΣΕ,με αποτέλεσμα να καθυστερήσει επί τρίωρο το πρωινό δρομολόγιο Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Από ανακρίσεις που διεξήγαγε ο Αθλητικός Δικαστής διαπιστώθηκε μεγάλη δόση αναβολικών στα ούρα του ενός παίχτη Νικολαου Μπούρα. Ο ντοπαρισμένος παίχτης τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών και δυσμενή μετάθεση σε ανισόπεδη αφύλακτη διάβαση του Έβρου.

7.ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ με αναμμένο τσιγάρο και ξύπνησε με σβησμένο διαμέρισμα.

8. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ απαλλαγής από τον Φόρο Μεταβιβάσεως Ακινήτου οι πλημμυροπαθείς που έχουν παραχωρήσει την επικαρπία τους σε σεισμοπαθείς, για ορισμένο χρόνο,εκτός αν το ακίνητό τους έχει καταστραφεί από πυρκαγιά, αναφέρεται σε διευκρινιστική εγκύκλιο του ΥΠ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ (υπουργεί Περιβάλλοντος Χωρίς Δέντρα).
Εξαιρούνταιοι σεισμοπαθείς που έχουν παραχωρήσει την επικαρπία τους σε πυροπαθείς, εκτός αν το ακίνητό τους έχει καταστραφεί από πλημμύρα.


Κείμενα Γιάννη Τσατσάγια. Απόδοση στην Μπουάτ "Μουσική Γωνιά" από τον Γιάννη Κιντάπογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου