ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ...ΨΑΡΙΑ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ)


Χρηστάκη...έτσι πρέπει να τηγανίζονται τα ψάρια.  Τραγανά από έξω και ζουμερά από μέσα. Για να τα τηγανίσεις έτσι πρέπει να είναι πολύ καυτό το λάδι σου, και τα ψάρια να "κολυμπάνε" μέσα σ' αυτό. Θέλει μαστοριά το τηγάνισμα. Το τραπέζι της Κυριακής ήταν πολύ κακό. Τα ψάρια κακοτηγανισμένα και λαδωμένα. Οι σαλάτες μέτριες και τα καλαμάρια άνοστα.  Μάλλον πρέπει να επιμείνουμε στα ψητά και το σαχανάκι. Ευτυχώς που ο χαβαλές και οι "διαφωνίες" μαζί με το θεϊκο τσίπουρο (φτιαγμένο από τα χεράκια σας, ομολογώ...) μετρίασαν την κατάσταση. Υπομονή... η παρέα θα το αντέξει κι αυτό... Θόδωρε... τι θα γίνει με εκείνα τα θεϊκά γλυκά που μας φτιάχνει η γυναίκα σου; Θα έχουμε καμιά καλή τύχη στο εγγύς  μέλλον; Η θα αρκεστούμε στις γευστικές αναμνήσεις μας;  Καλή βδομάδα σε όλους......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου